Trije novi igralci

V spomladanski del vstopamo z nekoliko spremejeno zasedbo. V klub smo pripeljali tri igralce iz tujine, dva iz Srbije in enega iz Hrvaške.

Iz Ekonomca prihajata 26-letni Miloš Stojković in 20-letni Jovan Lazarević, medtem ko je 22-letni Marinko Šamija igral za Crnico iz Šibenika.

Po prihodu v novo sredino so povedali…

Od kod prihajate in kakšni so vaši rezultati v preteklosti??
Miloš: Prihajam iz Ekonomca iz Kragujevca. Tam sem preživel 4 sezone, osvojil 4 naslove prvenstva in 2 pokala Srbije.

Marinko: Igral sem v vseh selekcijah hrvaške reprezentance in imam več nastopov za ekipo A. Pokal Hrvaške sem osvojil s Kijevom iz Knina.

Jovan: Svojo futsal kariero sem začel v beograjskem Euro Motusu, kjer sem igral lansko sezono. Po enem letu sem se pridružil največjemu srbskemu futsal klubu “Ekonomac”. Klub, ki me je v zelo kratkem času naučili veliko o futsalu in s katerim sem dobil prve izkušnje v ligi prvakov. Po zaključku lige prvakov in nesrečnem izpadu proti veliki Barceloni, mi je po koncu prvega dela sezone bila dana možnost, da zapustim klub in se pridružim FutureNet  Mariboru. Odločil sem se, da bom zapustil nekdanji klub, ker sem hotel nekaj novega in zanimivega, v primerjavi s srbsko futsal ligo, kjer je Ekonomac daleč nad vsemi klubi. Vesel sem za to odločitev in upam, da pomagam Mariboru v obrambi naslova prvaka in ponovno zaigram v ligi prvakov, ki so zagotovo sanje vsakega futsal igralca.

Kaj pričakujete v Mariboru??
Miloš: Pričakujem, da bomo dvignili pokal na koncu sezone. Mislim, da imamo ekipo za to.

Marinko: Ko sem prišel v Maribor, mi je predsednik rekel, da želijo osvojiti tretji zaporedni naslov prvaka. Popolnoma se strinjam z njim, ker drugače sploh ne bi prišel v Maribor. Menim, da imamo ekipo za največje cilje.

Jovan: Zanima me naslov prvaka in ponovna igra v ligi prvakov.

Kako so vas sprejeli v klubu??
Miloš: Fantje v ekipi so me odlično sprejeli, dobro se trenira in vzdušje je fenomenalno.

Marinko: Stanje v klubu je odlično. Vsi so me super sprejeli. Imamo odlične pogoje za delo, a na nas je, da pripeljemo rezultate.

Jovan: Igralci Maribora in strokovno osebje so me sprejeli na najboljši možni način in hvaležen sem jim za to.

 

IMG_1053