gasi

Anton Gaši – zagrebški dribler okrepil Maribor!

Po Kristijanu POSTRUŽINU, je slovenski prvak Maribor v svoje vrste pripeljal še enega vrhunskega igralca 1.HMNL, Antona GAŠIJA. Gaši je bil v svoji karieri član več klubov na Hrvaškem in mnogi od vas ga poznate iz številnih turnirjev. Zadnji klub tega vrhunskega driblerja je bil Osijek Kelme, za katerega je igral v sezoni 2015/16. Anton nam je povedal, kako je prišlo do prestopa v Mariboru.

Na turnirju v Novem Vinodolskem sem se pogovarjal z Urošem Krofličem in mi je rekel, da bi potrebovali takega igralca na levem beku. Maribor je slovenski prvak in udeleženec lige prvakov in to se ne zavrača. Vsi, ki igramo v futsalu imamo željo, da bi igrali v najmočnejši konkurenci!

Komentiral je tudi njegovo zadnjo futsalu avanturo v mestu ob Dravi. Za vodstvo kluba ima samo lepe besede, omenil pa je tudi trenutno stanje futsala na Hrvaškem.

Zadnja epizoda je bila v Osijeku, ki je bil do mene več kot pošten!
Žal mi je, da so vsi igralci zapustili Nacional Zagreb. Zaradi tega, ker se ve kdo osvaja prvenstvo. Vendar menim, da bosta brata Morina, kot že neštetokrat, sposobna rešiti klub in jaz jima želim vso srečo pri tem!

Prejšnjo sezono je Gaši imel ponudbo kluba, ki bo imel v tej sezoni pomembno vlogo v boju za naslov 1.SFL. Dobovec je bil pripravljen sodelovati, vendar do končne realizacije ni prišlo. Dobovec je v tem prehodnem obdobju, naredil veliko delo, ampak Anton verjame, da lahko Maribor obrani naslov.

Nikoli se ne predam! Verjamem v vodstvu kluba in igralci bomo storili vse, da osvojimo prvenstvo. Čeprav je to zame nov izziv, komaj čakam, da se začne prvenstvo in Futsal Cup. Verjamem, da bom upravičil dano zaupanje!

 

VIR: svijetfutsala.hr

FOTO: www.vedrantolic.com

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone